Veronica Carlson

Behöver du stöd? Just nu endast samtal på telefon eller videokonferens

Vill du få känslan av att det är du som styr ditt liv? Att du är redo för frihet, glädje och kraft? Oavsett vilket kan det vara så att du uppnår vissa mål men får inte den förändring som du önskar på djupet?

Då har du kommit rätt.

Jag har arbetat med personlig utveckling i mer än 10 år. Jag är certifierad terapeutisk coach, jag arbetar med att koppla ihop dina tankar, känslor och handlingar utifrån ett anknytningsteoretiskt perspektiv. Jag är även utbildad inom KBT, ACT och Mindfulness.  Förutom dessa teoretiska kunskaper har har utvecklat egna förklaringsmodeller och metoder för hållbar förändring.  Allt för att Du ska få möjlighet till nya insikter och bestående förändring.

Jag har breddat mina beteendevetenskaps kunskaper genom att certifiera mig för personlighetsanalyserna Pussel DISC och TalentQ. Genom dessa verktyg kan vi reflektera över dina drivkrafter, personliga egenskaper och beteende som ett första steg till personlig utveckling.

Vill du veta mer eller boka en tid med mig fyll i dina kontaktuppgifter nedan och jag svarar dig inom 2 dagar.

6 + 5 =

Veronica Carlson

Veronica Carlson