Om Veronica Carlson

Jag är certifierad terapeutisk coach, jag arbetar med att koppla ihop dina tankar, känslor och handlingar utifrån ett anknytningsteoretiskt perspektiv. Allt för att Du ska få möjlighet till nya insikter och bestående förändring. Jag är även utbildad i KBT och ACT. Under de här åren har jag samlat utbildningar och kunskaper, ur dem har jag byggt olika förklaringsmodeller, verktyg och metoder för ökad medvetenhet och närvaro.

Jag arbetar med rehabilitering av långtidssjukskrivna människor, arbetat med enskilda samtal för ökad medvetenhet, hållit kurser i kommunikation,  föreläst på företag och skolor om stress och ledarskap. Jag arbetar med grupper eller i enskilda samtal.

Min passion och drivkraft är få stödja andra att få leva ett liv som jag gör i frihet, närvaro och glädje.

Jag är alltid nyfiken på att höra vad du längtar efter .

Jag arbetar i Gamla Stan och i Trosa.

Skicka mig ett mejl så ska vi tillsammans se vilket sätt som skulle hjälpa dig ,att arbeta med mig i fysiska möten eller via telefon med eller utan bild.

Kontaktuppgifter:

0733-65 11 68
veronica@iamveronica.se

 

Veronica Carlson

Veronica Carlson