Om Veronica Carlson

Jag har arbetat med personlig utveckling i mer än 10 år. Jag är certifierad terapeutisk coach, jag arbetar med att koppla ihop dina tankar, känslor och handlingar utifrån ett anknytningsteoretiskt perspektiv. Jag är även utbildad inom KBT, ACT och Mindfulness.  Förutom dessa teoretiska kunskaper har har utvecklat egna förklaringsmodeller och metoder för hållbar förändring.   Allt för att Du ska få möjlighet till nya insikter och bestående förändring. 

Jag har breddat mina beteendevetenskaps kunskaper genom att certifiera mig för personlighetsanalyserna Pussel DISC och TalentQ. Genom dessa verktyg kan vi reflektera över dina drivkrafter, personliga egenskaper och beteende som ett första steg till personlig utveckling. 

Har du några frågor är du alltid välkommen att höra av dig! Jag arbetar även på distans via Skype eller Face Time. Allt börjar med ett samtal.

Hoppas att vi hörs!

Kontaktuppgifter:

0733-65 11 68
veronica@iamveronica.se
Kindstugatan 1, Gamla Stan 

Veronica Carlson

Veronica Carlson