Karriärcoachning med resultat

Karriärcoachning

Karriärcoachning är för dig som känner att du behöver en förändring i livet. Du funderar på att byta karriär men vet inte till vad, eller så vill du ha hjälp att ta nästa steg i yrkeslivet. Karriärcoachning passar både för dig som har arbete och för dig som är arbetslös.

Det handlar inte nödvändigtvis om att klättra uppåt i karriären utan det kan handla om att hitta balansen i livet, finna arbetsglädje, motivation och se vilka möjligheter som finns. Vi hjälper även dig som vet vad du drömmer om, men inte vet hur du når dit.

Processen

Metoden bygger på individuella coachande samtal tillsammans med din personligt utformade handlingsplan.

  • Reflektion – Identifierar kompetens, drivkrafter och styrkor. Vi fastställer personliga mål och nästa steg i karriären.
  • Analys – Personlighetsanalys TalentQ med färdighetstest eller Pussel DISC med drivkraftsanalysen Moroten
  • Strategi – Vi går igenom CV, personligt brev samt nätverk.
  • Handling – Vi genomför intervjuträning och en testintervju med rekryterare, gör en konkret aktivitetslista samt handlingsplan.

Du når:

• Ökad självkänsla, motivation och initiativförmåga
• Förnyad självinsikt
• Förbättrad förmåga att marknadsföra sig själv

Vi blir din katalysator igenom processen och hjälper dig att fokusera framåt på ditt nästa steg i karriären.

Jag har i ett par års tid använt Veronica som coach i jobbrelaterade frågor. Hon har en bred kompetens vilket gör att jag kan få stöd och handledning i frågor som rör olika områden. Hon är lyhörd och har en förmåga att tydliggöra kärnan i problemet och ställer de frågor som leder mig på rätt spår. Jag kan varmt rekommendera Veronica både när det gäller karriärcoaching men också frågor som rör ledarskap, konflikthantering och utbrändhet.

Johanna

Projektledare

Veronica är fantastisk på att guida och coacha då man fastnat i sin karriär och behöver komma vidare. Hon hjälpte mig att lösa upp mina påhittade knutar då jag behövde förändra min arbetssituation och förvandlade dem till möjligheter istället. Jag rekommenderar henne varmt!

Michael Hagman Eller

Vice President , Winston

Du klädde önskemål i handling genom att prata om olika verktyg för att nå dit. Känslan av att veta att det finns mer att använda i din verktygslåda. Ger en trygghet att veta att om inte detta funkar så finns det mer vi kan göra

Genuint intresserad och vill hjälpa – räcker långt.

Marknadschef, Mediebranschen

Du fungerar mycket bra som jobbcoach, konstruktiv och pushande samtidigt som du kan sätta dig in i situationer och känslor bra och snabbt.

A.A

Koncernchef

Kontakta oss här så berättar vi mer!

Genom att du fyller i detta formulär samtycker du till att VC Consulting lagrar de kontaktuppgifter du lämnar. Uppgifterna lagras och används för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig.

11 + 4 =

Veronica Carlson – Karriärcoach