Veronica Carlson terapeutisk coach

Vill du få känslan av att det är du som styr ditt liv? Att du är redo för frihet, glädje och kraft? Har du sökt olika typer av modaliteter och hittar inte riktigt din grej? Antigen har du hållit på mycket med personlig utveckling eller har precis kommit på att du behöver göra en förändring? Oavsett vilket kan det vara så att du uppnår vissa mål men får inte den förändring som du önskar på djupet?

Din prägling från barndomen styr den du är i dag i allra högsta grad. För mig är vägen till mer medvetenhet genom vetenskapen om din egen prägling. Din prägling är precis som det låter, spår i ditt undermedvetna som gamla ekon eller triggar igång dig på olika sätt.

Vet du varför du triggas? Vad som drar igång dina triggers?  Bakom dina försvar- och skyddsmekanismer ligger orsaker till att de finns där.

När du får reda på vem du är utan dina barriärer blir livet mer i glädje, lätthet och frihet.

Min passion i livet är att hjälpa människor att gå bortom sina barriärer och präglingar genom personlig utveckling.

Kom i kontakt med mig Veronica Carlson