Jag har fler klienter som har en drivkraft som de flesta är omedvetna om varför den finns, och vart den kommer ifrån. En dold drivkraft om att vara perfekt utåt- allt ska vara perfekt.

När den drivkraften blir synlig kan vi prata om vad den får oss att göra och med relationen till oss själva.

Många av oss bär omkring på en bild av sig själv om att vi inte duger som vi är. Att vi behöver prestera mer för att bli bekräftade av vår omgivning. Att genom att prestera och bli bekräftade av andra bygga en tänkt trygghet som ska skydda oss mot det där som skapade drivkraften från början.

Ett sätt som aldrig tar slut om du inte förstår vad det gör med dig. Att avslöja sig själv och förstå hur drivkraften får dig att känna och må.

Att få se när det händer hos mina klienter är det finaste som finns. När de själva ser sambanden, är bland det vackraste som finns. Masken faller av och lättnaden sprider sig. Det hände idag igen. Jag känner mig otroligt ödmjuk när det vackra händer framför mina ögon. Orden stannar, känslan och insikten infinner sig.